Sollicitatieprocedure

 

Om te solliciteren stuurt u een sollicitatiebrief met CV naar onze afdeling personeelszaken: personeelszaken@gomarus.nl

Als uit uw brief blijkt dat u behoort tot een van de kerkelijke denominaties, sturen wij u een sollicitatieformulier. Nadat wij het formulier teruggekregen hebben, wordt beoordeeld of u in aanmerking komt voor een gesprek of dat wij uw sollicitatie in portefeuille houden. 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats met een directeur, adviseur P&O en vakgroepleider of afdelingshoofd. Na dit gesprek krijgt u te horen of we met u verder willen gaan in de procedure. Wanneer dat het geval is en u solliciteert voor een functie als docent, wordt u uitgenodigd voor het geven van een proefles.

Deze proefles wordt bijgewoond door de coördinator van de opleidingsschool, een teamleider en een vakdocent. Wanneer deze proefles positief beoordeeld wordt, vindt er een arbeidsvoorwaardengesprek plaats met de adviseur P&O.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Voortgezet Onderwijs. U vindt ze hier.
 

Wanneer alle partijen positief zijn, wordt u voorgedragen aan de Benoemingscommissie, die gevormd wordt door het College van Bestuur en een of meer leden van het Verenigingsbestuur. De referenten die u opgegeven heeft, worden dan pas benaderd.

Het College van Bestuur bepaalt uiteindelijk of u benoembaar bent.