'Toen de vestiging in Zaltbommel erbij kwam, ben ik overgestapt,

omdat ik het kleine van de locatie prettig vind.'

 

Wat is er zo leuk aan leraar zijn?  

Het leuke aan leraar zijn, is dat je elke dag om mag gaan met heel veel verschillende leerlingen. Iedereen vertelt zijn eigen verhaal en maakt weer wat anders mee, dus geen dag is hetzelfde. 

 

Waarom koos u voor de Gomarus?   

Toen ik begon aan de lerarenopleiding kreeg ik de Gomarus in Gorinchem toegewezen. Daar had ik geen keuze in. Toen de vestiging in Zaltbommel erbij kwam, ben ik overgestapt, omdat ik het kleine van de locatie prettig vind. Ik moet elke dag wel wat verder rijden met de auto, maar zolang ik het zo goed naar mijn zin heb, blijf ik er werken. 

 

Wat voor leerling was u zelf op school?  

Uiteraard een hele lieve😉 

In de klas maakte ik vaak grappen, en soms vonden de docenten die leuk, dan was het goed. Sommige docenten vonden ze niet zo leuk, dan kreeg ik er helaas wel straf voor. Verder vond ik het altijd vooral erg leuk om naar school te gaan, om gezelligheid te hebben met medeleerlingen en met docenten. 


 

'Ik vind het mooi dat we een school hebben

waar je goed kunt leren en tegelijkertijd gezelligheid kunt hebben. '
 

 

Wat maakt u trots op de Gomarus? 

De leerlingen en collega's die ik heb. Ik vind het mooi dat we een school hebben waar je goed kunt leren en tegelijkertijd gezelligheid kunt hebben.  

   

Wat hebt u van uw leerlingen geleerd?  

Van mijn leerlingen leer ik om positief te blijven, ook als de dingen een beetje tegen zitten.  

 

Wat is uw grootste blunder als docent?   

Dat ik een keer een paar minuten voor het eerste lesuur erachter kwam dat ik die dag mijn haar niet gedaan had. Ik heb het toen snel met wat water geprobeerd goed te maken, maar ik heb er die dag wel een beetje als een vogelverschrikker bij gelopen. 

 

Is er iets dat u leerlingen graag zou willen leren, maar zelf niet kunt?   

Ik kan de leerlingen niet genoeg leren hoe fijn het leven met de Heere is. Hij zorgt elke dag voor ons en wil ons helpen als we daarom vragen. We kunnen Hem daar niet genoeg voor danken.